Юнацька збірна U16 з футболу стартувала з поразки на турнірі в Японії

Юнацька збірна U16 з футболу стартувала з поразки на турнірі в Японії

Укрінформ
Юнацька збірна України (футболісти не старші 2008 року народження) розпочала виступи на турнірі Dream Cup 2024, який приймає Японія.

Як повіомляє пресслужба УАФ, змагання проходитимуть до 23 червня у Фукуоці на стадіоні J-Village. На турнірі «синьо-жовті», які готуватимуться до кваліфікації Євро-2025 (U17), змагаються з командами Японії, Сенегалу та Венесуели, передає Укрінформ.

Підопічні Юрія Мороза стартували поєдинком проти господарів, в якому поступилися з разгромним рахунком 0:6. Наступний матч наші юнаки проведуть 21 червня проти однолітків із Сенегалу.

Як повідомлялося, у травні відбулося жеребкування першого кваліфікаційного раунду Євро-2025 (U17). За його результатами юнацька збірна України опинилася у групі 4 разом із Бельгією, Косовом та Казахстаном. Мінітурнір у нашій групі проходитиме в Бельгії, а матчі відбудуться 9-го, 12-го та 15 жовтня.

Читайте також: Футболісти юнацької збірної України зіграють на турнірі в Японії

До другого раунду відбору виходять по дві найкращі команди кожної групи. Після цього 28 учасників навесні 2025 року у семи групах Ліги А боротимуться за сім путівок до фінального турніру, який улітку пройде в Албанії. Збірна господарів отримала перепустку на форум автоматично, хоча й візьме участь у кваліфікації.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-