Олександр Волков: Титул Михайлюка в НБА - це мотивація для молоді

Олександр Волков: Титул Михайлюка в НБА - це мотивація для молоді

Укрінформ
Почесний президент Федерації баскетболу України, легенда українського баскетболу, ексгравець Національної баскетбольної асоціації Олександр Волков поділився думками щодо завоювання Святославом Михайлюком титула чемпіона НБА у складі «Бостон Селтікс».

Як повідомляє ФБУ, Волков вважажає цбю пожію важливою для українського баскетболу, передає Укрінформ.

»Безумовно, це історична подія. Це залишиться в історії українського баскетболу назавжди, тепер у нас два чемпіони НБА, ще й в таких командах, як «Лейкерс» та «Бостон». (Першим був Станіслав Ведмеденко. - Ред.). Михайлюк пройшов відносно важкий шлях: колледж, куди він потрапив молодим у нову культуру, але заключні два роки в Канзасі був одним із лідерів команди. Потім потрапив до НБА… Але зараз хотілося б, щоб йому більше довіряли тренери, адже у нього вистачає таланту та можливості грати більше. Але в таких командах, як «Бостон», конкуренція надзвичайно висока. На його позиції багато сильних гравців, але він у складі «Селтікс», він чемпіон НБА і це дуже важливо...  

Читайте також: Святослав Михайлюк став з «Бостоном» чемпіоном НБА

Будь-який успіх для України нині - це як ковток води у пустелі. Будь-який успіх дає надію, підбадьорює молодь, яка починає свій баскетбольний шлях або робить перші кроки в інших видах спорту. На сьогодні можна вже осягнути шлях Свята - ким він був, де починав, куди він потрапив і чого досяг. У нього неймовірний проміжний результат - чемпіон НБА, стільки років у лізі. Це стимул та мотивація для молоді та престиж для України», - сказав почемний президент ФБУ.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-