У нас є свої якості - тренер збірної Словаччини Кальцона

У нас є свої якості - тренер збірної Словаччини Кальцона

Євро-2024
Укрінформ
Головний тренер футбольної збірної Словаччини італієць Франческо Кальцона висловився про емоційне налаштування на матч другого туру групового етапу чемпіонату Європи-2024 проти України.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, тренер розаовів, що ейфорія його команди після перемоги у першому турі над Бельгією (1:0) тривала недовго, передає Укрінформ.

«Гадаю, Україна має чудові якості та ідентичність. Вони грають під орудою нового тренерського штабу. На нас очікує важкий суперник, але в нас також є свої якості. Наша найбільша сила - скромність. Ми повинні викластися на 110 відсотків, якщо хочемо порадувати наших уболівальників... Не думаю, що буде важко підготувати гравців морально. Ейфорія після перемоги над Бельгією тривала кілька годин. Троьох очок точно не вистачить, аби вийти до плей-офф. Поки що ми не маємо приводів для святкування, ми повністю зосереджені на матчі», - зазначив Кальцона.

Читайте також: Словаччина - Україна: історія футбольних зустрічей

Додамо, що поєдинок Євро Словаччина - Україна пройде 21 червня на «Меркур Шпіль-Арені» у Дюссельдорфі. Стартовий свисток арбітра Майкла Олівера з Англії пролунає о 16.00 за київським часом.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-