За ФК «Полісся» виступатиме чемпіон світу U20 Безкоровайний

За ФК «Полісся» виступатиме чемпіон світу U20 Безкоровайний

Укрінформ
Ексзахисник криворізького «Кривбаса» Данило Безкоровайний виступатиме у складі іншого футбольного клубу української Прем'єр-ліги - житомирсмького «Полісся».

Як повідомляє офіційний сайт житомирян, контракт 25-річного футболіста з «Поліссям» діятиме протягом наступних трьох сезонів, передає Укрінформ.

Данило є вихованцем криворізького футболу, проте професіональну кар’єру оборонець розпочав у луцькій «Волині» (13 матчів) 2017 року.  2018-го Безкорований отримав перший єврокубковий досвід, перейшовши до литовського «Атлантаса» (5 матчів).

Далі гравець їде до словацького «ДАК 1904», але спершу не отримує шансу в команді та йде в оренди по країні до «Славоя» та «Земпліна» (28 матчів). 2019 року захисник дебютував за «ДАК 1904» і загалом провів за команду 62 гри і відзначився 4-ма голами. Щоправда, до кінця контракту Данило встиг зіграти в оренді за «ШТК 1914 Саморін», а також мав річну оренду у казахстанській  «Астані» (28 матчів).

Улітку 2022-го Безкоровайний до України, приєднавшись до «Кривбаса», де за два сезони став лідером команди (38 матчів та 3 голи).

Читайте також: Збірна України сьогодні зустрічається з футболістами Словаччини

Додамо, що 2019 року Данило став чемпіоном світу у складі юніорської збірної України U20, за що був нагороджений Орденом «За заслуги» ІІІ ступеню.

Фото: polissyafc.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-