Тренер збірної Бельгії: Ця група була складнішою, ніж багато хто думав

Тренер збірної Бельгії: Ця група була складнішою, ніж багато хто думав

Євро-2024
Укрінформ
Головний тренер футболістів Бельгії Доменіко Тедеско поспілкувався зі ЗМІ після матчу 3-го туру групового етапу Євро-2024 проти  національної команди України (0:0).

Як передає пресслужба УЄФА, наставник зазначив, що у групі Е Євро, де також виступали румуни і словаки, не було «маленьких команд», передає Укрінформ.

«Сьогодні ми знали, що не маємо права поступитися. Меседж був чітким, ми хотіли грати і намагатися перемогти. Футболісти  спробували все. Ми можемо забивати більше, тоді багато речей стануть простішими. Я пишаюся своєю командою, тому що вона добре зіграла наприкінці матчу - якби ми пропустили, вибули б з чемпіонату. Ця група була складнішою, ніж багато хто думав. На папері ви можете бути фаворитами, але треба боротися у кожному матчі, і суперникам абсолютно нічого було втрачати. ​​У нашому квартеті не було маленьких команд», - заявив Тедеско.

Читайте також: Ребров: Треба пережити цей день і починати працювати

Підсумкове турнірне становище у групі Е Євро: Румунія - 4 очки (різниця м'ячів - 4:3), Бельгія - 4 (2:1), Словаччина - 4 (3:3), Україна - 4 (2:4).

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-