Світоліна: Ми  намагаємося збільшити обізнаність про те, що відбувається

Світоліна: Ми намагаємося збільшити обізнаність про те, що відбувається

Укрінформ
Еліна Світоліна У студії Tennis Channel розповіла про роль спортсменів у підтримці України під час триваючого терористичного повномасштабного вторгнення  Росії.

Як повідомсляє BTU, Еліна зазначила, що намагається привнести спорт у життя нашої країни, попри ці важкі дні, передає Укрінформ.

"Ми, спортсмени, є послами нашої країни. Тенісисти, футболісти, боксери... Мені здається, у нас багато чудових атлетів. Україна близька нашому серцю, ми намагаємося збирати кошти, допомагати дорослим і дітям. За допомогою мого фонду  реалізуємо різні проекти, намагаємося подбати про наступне покоління. Нині проходять турніри для юніорів, і це чудово. Діти можуть насолодитися змаганнями, отримати трохи мотивації. Це наша мета. Ми намагаємося привнести спорт у життя нашої країни, попри ці важкі дні. Думаю, це дає змогу, хоч і на короткий час, переключитися на щось, що теж є для них важливим", - сказала Світоліна.

Читайте також: Світоліна пробилася до другого кола Вімблдону, обігравши польку Лінетт

Як повідомлялося, учора Еліна виграла свій стартовий матч на Вімблдоні-2024, а сьогодні зіграє у другому колі змагань у Лондоні.

Фото: btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-