Україна втратила понад 500 об'єктів спортивної інфраструктури - Гутцайт

Україна втратила понад 500 об'єктів спортивної інфраструктури - Гутцайт

Укрінформ
Понад 500 спортивних об’єктів країни частково або повністю втрачено через ворожі удари.

Як передає Укрінформ, про це повідомив президент Національного олімпійського комітету Вадим Гутцайт під час пресконференції в Медіацентрі Україна щодо підготовки українських спортсменів до Олімпійських ігор в Парижі.

Читайте також: На літніх Олімпійських іграх у Парижі Україну представлятимуть 140 атлетів

«Більш як 500 спортивних об’єктів в Україні ми втратили частково або повністю. Багато об’єктів залишились на окупованій території», - зазначив Вадим Гутцайт.

Очільник НОК України також запевнив, що у ході Олімпійських ігор українські спортсмени зможуть висловити в українському домі Volia Space свою позицію щодо війни, яку розв’язала Росія.

Читайте також: Напередодні Олімпіади паризьку Сену визнали придатною для купання

«Я впевнений, що кожен спортсмен скаже про свою вдячність Збройним Силам, як він відчуває в серці, що відбувається в Україні. Але на змаганнях і в олімпійському селищі, ми ж розуміємо, що до нас буде прикута увага - як себе буде вести збірна команда України. Тому на Олімпійських іграх бажано нашим спортсменам змагатися та перемагати, і піднімати прапор. Тому що я впевнений, що може в багатьох випадках не почують, що вони скажуть, а те, що вони піднімуть прапор, то побачить цілий світ, що Україна вистояла, Україна є, була та буде», - наголосив Вадим Гутцайт.

Фото: Мінмолодьспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-