«Відкриті уроки футболу» крокують Закарпаттям

«Відкриті уроки футболу» крокують Закарпаттям

Укрінформ
Фестиваль у межах проєкту Української асоціації футболу та обласних асоціацій футболу «Відкриті уроки футболу» завітав на стадіон села Кострино Великоберезнянського району на Закарпатті.

Як повідомляє УАФ, на арені зібралися понад 90 дітей віком від дев'яти до 13-ти років із сіл Кострино, Сіль, Ставне та Вишка, передає Укрінформ.

На урочистому відкритті присутніх привітали голова Костринської територіальної громади Василь Черевка та голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран.

Заняття розпочалися з розминки. У чотирьох спортивних локаціях із дітьми працювали тренери Валерій Шкура, Вікторія Рапа, Сергій Мотринець та Марина Чаварга. У п’ятому секторі з дівчатами та хлопцями займалася психологиня Ірина Небесник.

Цікавим для дітей став шостий сектор (безпековий компонент). Його очолював Владислав Комен, якому допомагали інспекторка сектору ювенальної превенції, капітан поліції Діана Гайданка, поліцейський офіцер громади Великоберезнянської ТГ, капітан поліції Олександр Пасіка та представники МНС. Тут дітей знайомили з питаннями безпеки. У кожній локації тренерам допомагали молоді волонтери — старшокласники місцевих шкіл.

Читайте також: «Відкриті уроки футболу» завітали до Сміли

На завершення кожен учасник отримав подарунки від благодійної організації «Благодійний фонд підтримки спортсменів та футболістів «Академія футболу Карпатія» та громадської організації «Західна єдність». Також усі діти отримали на згадку футболки й дипломи учасників проєкту, а школи, які брали участь, - спортивний інвентар для подальших занять футболом.

Фото: zaf.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-