Олімпійська збірна України у футболу зіграла унічию з Єгиптом

Олімпійська збірна України у футболу зіграла унічию з Єгиптом

Укрінформ
Олімпійська збірна України в межах підготовки до Ігор-2024 у Франції провела товариський поєдинок з командою Єгипту.

Як повідомляє УАФ, контрольний матч відбувся на одному з полів Plaine des Sports в аквітанському містечку Сен-Поль-ле-Дакс, передає Укрінформ.

На 12-й хвилині Максим Брагару після передачі Іллі Крупського відкрив рахунок, але втримати перемогу "синьо-жовті" не змогли. Під завісу зустрічі (80-та хвилина) африканці зуміли вирівняти становище — 1:1.

Другий контрольний поєдинок підопічні Руслана Ротаня проведуть проти олімпійської збірної Парагваю. Він відбудеться в аквітанському місті Ажетмо на стадіоні «Алан Лансамен» 18 липня (початок - о 19.00 за київським часом).

Як повідомляв Укрінформ, минулого літа, перемігши Францію (3:1) у чвертьфінальному матчі Євро-2023 (U-21) і здобувши путівку до півфіналу, наша команда досягла історичного успіху - виборола для країни право вперше виступити на футбольному турнірі Олімпіади.

Читайте також: Ротань дав прогноз на фінал Євро-2024 Іспанія - Англія

Учасники чоловічого футбольного турніру Олімпійських ігор 2024 року змагатимуться в період з 24 липня до 9 серпня в семи містах Франції - Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці та Нанті.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-