Тренер футболістів Норвегії дав оцінку матчу з Україною на Євро U19

Тренер футболістів Норвегії дав оцінку матчу з Україною на Євро U19

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної Норвегії U19 португалець Луїш Пімента прокоментував матч 2-го туру чемпіонату Європи 2024 проти України, що завершився нульовою нічиєю.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, наставник, зокрема, зазначив, що гол надав би його комнаді імпульс, передає Укрінформ.

«У нас було кілька чудових моментів, особливо в першому таймі: двічі влучили у площину воріт. Звичайно, після поразки у першому матчі (від Італії з рахунком 1:2. - Прим.ред.) гол надав би нам імпульс, адже на кону стоїть дуже багато. Українці зіграли перший матч унічию, ми програли. Ви бачили, що наприкінці, коли з'явилися моменти, ми трохи поквапилися, замість того, аби зосередитися на завершенні та проявити більше самовладання. Тепер потрібно зосередитися на тому, щоб зробити свою роботу в останньому матчі проти Північної Ірландії і набрати чотири очки у групі, а не на тому, що станеться в іншій зустрічі», - заявив Пімента.

Читайте також: Юнацька збірна України зіграла внічию з футболістами Норвегії на Євро (U19)

Турнірна таблиця групи А: Італія - 6 очок, Україна - 2, Норвегія -1,  Північна Ірландія -1.

У зхаключних поєдинках групової стадії першості, що проходить у Північній Ірландії, Україна зіграє з італійцями, п Норвегія - з господарями.

Фото: uefa.com/under19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-