Через глобальний комп’ютерний збій учасники Олімпіади прибувають у Париж із запізненням

Через глобальний комп’ютерний збій учасники Олімпіади прибувають у Париж із запізненням

Укрінформ
Через глобальний збій в інформаційних системах організатори Олімпійських Ігор в Парижі зіткнулися з проблемою затримки прибуття спортсменів, які мають брати участь в Іграх.

Як передає Укрінформ, про це повідомили організатори на офіційному акаунті, присвяченому фактчекінгу Олімпійських ігор в мережі Х.

Наразі ІТ-системи організаційного комітету повернулися до нормальної роботи після кількагодинного простою, викликаної всесвітнім збоєм в роботі. Через нього в організаторів виникли проблеми з видачею акредитацій та спортивної форми.

«Усі заходи Парижа-2024 відновилися у звичайному режимі після глобального збою, який тимчасово вплинув на обмежену кількість ІТ-сервісів», - йдеться у повідомленні.

Пояснюється, що видача перепусток на Ігри поновилась після обіду, а роботи з облаштування спортивних арен тривають у звичайному режимі.

Збій в системах не вплинув і на естафету олімпійського вогню, яка рухається столичним регіоном.

Читайте також: Обмеження для російських спортсменів на Олімпіаді є нашою перемогою - Гутцайт

"Наші технічні команди були мобілізовані, щоб обмежити вплив. В той самий час, ми активували наші плани на випадок надзвичайних ситуацій, щоб забезпечити продовження роботи", - заявляють організатори.

Найбільше ситуація вплинула на роботу авіакомпаній в аеропортах Париж-Шарль де Голль і Париж-Орлі - ці два летовища є основними пунктами в'їзду до Франції на Олімпійські ігри. Реєстрація на рейси відбувалась повільно, багато літаків прибували з чималими затримками, особливо з Німеччини та Нідерландів. Саме цієї п'ятниці очікується прибуття нового потоку спортсменів та вболівальників до французької столиці.

Як повідомляв Укрінформ, наступної суботи в Парижі на Сені відбудеться церемонія відкриття літньої Олімпіади. Літні Олімпійські ігри-2024 триватимуть у Франції з 26 липня по 11 серпня. На змаганнях буде розіграно 329 комплектів нагород у 32-х видах спорту.

Україну в Парижі представлять 140 атлетів у 23-х видах спорту. Це найменше українське представництво під час виступів на Олімпіадах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-