Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Партизан»

Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Партизан»

Укрінформ
23 липня футболісти київського «Динамо» зіграють перший поєдинок другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти віцечемпіона Сербії белградського «Партизана».

У прямій трансляції цей матч, який розпочнеться у польському місті Люблін о 21.00, покажуть телеканал «2+2» та YouTube-канал «Динамо Киев», передає Укрінформ.

За всю історію єврокубкових турнірів «Динамо» та «Партизан» перетиналися між собою двічі. 1976 року в 1/16 фіналу динамівці обіграли суперників 3:0, 2:0, а у сезоні-2017/2018 на груповому етапі Ліги Європи - 4:1 і 3:2.

Підопічні Олександра Шовковського готувалися до офіційного старту на зборі в Австрії і провели низку контрольних ігор - з німецькими командами «Падерборн» - 0:0, «Шальке» - 2:2 та «Уніон» - 2:3. данським «Брондбю» - 4:0 і південноафриканським «Мамелоді Сандаунз» - 1:0.

Команда Александара Станоєвича вже стартувала у чемпіонаті Сербії. У поєдинку 1-го туру «Партизан» завдяки голу бразильського форварда Салданьї на 90+3-й хвилині вирвав перемогу на полі «Напредака», який грав половину другого тайму в меншості, - 1:0.

Матч «Динамо» - «Партизан» розсудить німецька бригада. Головний арбітр - Крістіан Дінгерт. На лініях йому допомагатимуть Крістіан Діц та Ніколай Кіммаєр. Резервним рефері призначили Флоріана Бадштюбнера.

Читайте також: Матч у відповідь «Партизан» - «Динамо» розсудять румуни

Зазначимо, що Дінгерт уперше в кар’єрі зустрінеться з українським клубом.

Зустріч у відповідь суперників пройде у Белграді 31 липня.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-