Президент поспілкувався з олімпійською збірною України

Президент поспілкувався з олімпійською збірною України

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський поспілкувався з олімпійською збірною України, яка вже цього тижня представить нашу країну на літніх іграх у Парижі.

Про це Глава держави заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

ВідеоZelenskiy/Official

"Поспілкувався із нашими олімпійцями. З командою України, яка вже цього тижня представить нашу державу, український народ на літніх Іграх у Парижі. Це вже досягнення українців – що в час такої війни та повномасштабного російського терору ми все ж підготувалися, ми все ж беремо участь в Олімпіаді. Наш прапор, український гімн будуть у Франції нарівні з усіма націями, які поважають життя, які поважають принципи олімпізму", - зазначив Зеленський.

Він подякував усім, хто допомагає Україні зберегти якнайбільше елементів нормального життя.

"Дякую всім, хто захистив принципи олімпізму від спотворення й не допустив прапорів на Олімпіаді та участі держави-терориста. Путін робить так, що єдиний російський спорт сьогодні – це вбивства людей. І світ ніколи не буде толерувати це. Росія має програти у війні, програти у терорі. Тоді виграє життя", - додав Зеленський.

Читайте також: Потяг з українськими спортсменами вирушив до Парижа

Як повідомлялося, літні Олімпійські ігри-2024 відбудуться у Франції з 26 липня по 11 серпня. На змаганнях будуть розіграні 329 комплектів нагород у 32 видах спорту.

Фото: Офс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-