Ротань: Ми були вищими за суперника на голову, але помилки стали роковими

Ротань: Ми були вищими за суперника на голову, але помилки стали роковими

Укрінформ
Олімпійська збірна України у першому для себе матчі групового раунду футбольного турніру Ігор-2024 поступилася команді Іраку - 1:2.

Як повідомляє «Суспільне Спорт» головний тренер української команди Руслан Ротань вважає, що долю поєдинку вирішили «дитячі помилки», передає Укрінформ.

«Суперник завдає двох-трьох ударів за матч, і ми програємо... Гадаю, що тут глобальніші дитячі помилки, які перевернули цю гру. Ми маємо прийняти цей результат. Ми програли через помилки. Пенальті -  це наші проблеми. Ми не маємо опускати руки. Той факт, як команда діяла після помилок, мене розчарував. Вважаю, що ми були вищими за суперника на голову чи навіть на дві, але наші помилки стали роковими. Ми почали переживати, поспішати, нервувати. Був час для виправлення.

У нас є два поєдинки проти ще сильніших команд. Наступний матч - найголовніший. Маємо відновитися. До Марокко, гадаю, маємо підійти в кращій фізичній та ментальній формі», - сказав Ротань.оловного тренера олімпійської збірної України Руслана Ротаня ексклюзивний транслятор матчів команди «Суспільне Спорт».

Читайте також: Збірна України програла футболістам Іраку у дебютному матчі Олімпіади

Наступний матч наша олімпійська збірна проведе 27 липня проти Марокко.

Турнірна таблиця у групі В: Ірак - 3 очки, Марокко - 3, Аргентина - 0, Україна - 0.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-