Михайленко: Емоції вщухнуть, і ми будемо по-іншому сприймати результат

Михайленко: Емоції вщухнуть, і ми будемо по-іншому сприймати результат

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної збірної України Дмитро Михайленко прокоментував поразку команди від Франції у півфіналі Євро-2024 (U19) з рахунком 0:1.

Як повідомляє УАФ, наставник зазначив, що має позитивне враження від гри, але комнада могла зробити більше, передає Укрінформ.

«Залишилися хороші емоції. Ми були конкурентні, створювали моменти і в першому, і в другому таймах. Ми могли бути більш небезпечними біля їхнього штрафного майданчика. Хотілося б, щоби ми більш якісно і спокійно контролювали мʼяч, тоді були би більш свіжими в атаці. В другому таймі нам уже не вдавалося так виходити зі своєї половини поля, ми стали втрачати мʼячі. Але після низки замін ми переломили хід гри, почали створювати моменти й були близькі до того, щоби зрівняти рахунок. Тому враження від гри позитивні і є розчарування, оскільки ми могли зробити більше.

Сьогодні всі гравці проявили себе. Як захист грав, як вони віддавалися, як вони підбадьорювали один одного. Зараз не час когось виділяти. Всі гравці молодці, віддали всі сили й показали свою майстерність. Емоції трошки вщухнуть, і ми будемо по-іншому дивитися і на гру, і на результат. Для мене є великий позитив у тому, що ми вийшли до фінальної частини чемпіонату світу, ми серед квартету найкращих команд Європи. Подивіться, хто поруч із нами: це італійці, іспанці та французи. І ми були сьогодні дуже близькими до того, щоб не програти Франції. Але я розумію, що треба багато працювати. Гравці відчули рівень і стандарти, до яких треба рости», - сказав Михайленко.

Читайте також: Юнацька збірна України (U19) з футболу програла французам у півфіналі Євро-2024

Євро-2024 (U19)

Стиковий матч за право виходу на ЧС-2025 (U20)

Норвегія - Туреччина - 1:1, пенальті - 10:9

1/2 фіналу

Італія - Іспанія - 0:1, додатковий час

Франція - Україна - 1:0

28.07.2024

Фінал

Іспанія - Франція (21.00, Белфаст).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-