Марта Костюк: Матч із Борель був непростий, довгий

Марта Костюк: Матч із Борель був непростий, довгий

Олімпіада-2024
Укрінформ
Перша «ракетка» України Марта Костюк поділилася враженнями від перемоги над француженкоюу Кларою Борель у другому колі паризької Олімпіади.

У коментарі Суспільне Спорт українська тенісистка зазначила, що ій влалося абстрагуватися від поведінки уболівальників на трибунах і вести свою гру, передає Укрінформ.

«Вона дуже непроста суперниця. Нам обом, здається, було важко фізично через погоду. Я рада, що змогла наприкінці виграти перший сет. Щось не виходило, десь вона дуже добре відіграла наприкінці першої партії. Але я рада, що все закінчилося у двох партіях. Було дуже спекотно, душно. Матч був непростий, довгий.

Тиск французьких уболівальників? Я була до цього готова. Не знала, наскільки все буде погано, якщо чесно. Сподіваюся, що у наступному матчі буде більше підтримки на мою користь. Завжди краще грати, коли тебе більше підтримують, це тебе заводить і піднімає дух. А так я програю - і супергучно, виграю - і тиша... Звичайно, було непросто, але я рада, що абстрагувалася і вела свою гру. Було важко, але я до такого готувалася», - зазначина Костюк.

Читайте також: Світоліна про матч із Пегулою: Сказала собі, треба боротися за кожен м'яч

Сьогодні Марта зіграє в третьому колі Олімпіади проти восьмої «ракетки» світу Марії Саккарі з Греції.

Фото: btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-