Ротань: Наші футболісти можуть виступати на рівні топкоманд

Ротань: Наші футболісти можуть виступати на рівні топкоманд

Олімпіада-2024
Укрінформ
Олімпійська збірна України з футболу у вирішальному матчі групового раунду футбольного турніру Ігор-2024 поступилася команді Аргентини (0:2) і припинила боротьбу на змаганнях.

Як повідомляє УАФ, головний тренер українців Руслан Ротань після поєдинку зазначив, що цей результат не за грою, передає Укрінформ.

«Мабуть, результат не за грою. Закономірність результату в тому, що конкретний епізод вирішується індивідуально гравцями. В Аргентини індивідуальність була присутня, тому маємо такий рахунок. Що стосується самої гри - ми без перебільшення грали краще за Аргентину і не заслуговували на поразку.

Я задоволений хлопцями, вони - великі молодці, можуть грати на рівні топкоманд. Але для цього потрібно, щоб такий запал був у кожному матчі. Коли ми граємо по сім годин матч в Україні, це дається взнаки.

Дякуємо футболістам за їхнє ставлення. І те, що ми на цьому турнірі, - великий успіх для нашої країни. А у майбутньому, якщо хлопці будуть так вірити у свою гру, то в нас будуть перемоги і на Олімпійських іграх. Дай Боже, щоб закінчилася війна, і був мир», - сказав Ротань.

Читайте також: Збірна України програла футболістам Аргентини і достроково завершила турнір

Підсумкова таблиця групи В олімпійського турніру: Марокко - 6 очок, Аргентина - 6, Україна - 3, Ірак - 3.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-