Марина Бех-Романчук: Певною мірою набралася упевненості перед фіналом

Марина Бех-Романчук: Певною мірою набралася упевненості перед фіналом

Олімпіада-2024
Укрінформ
За підсумками кваліфікаціЇ у секторі для потрійного стрибка Ігор-2024 українка Марина Бех-Романчук потрапила до Топ-12 і побореться за олімпійські нагороди.

У коментарі для пресслужби НОК України спортсменка зізналася, що заходячи у сектор вона навіть не знала чи зможе стрибати, адже напередодні Ігор вона травмувалася, передає Укрінформ.

«Я зуміла відчути сектор, трохи відчула свою стопу та певною мірою набралася упевненості перед фіналом».

На прохання порівняти антураж на Олімпіаді у Токіо та на цьогорічних Іграх українка відповіла, що у Парижі неймовірна підтримка та класна атмосфера:

«Це точно не Токіо. Тоді я виходила на стадіон і думала: «Невже це Олімпійські ігри»? Адже у мене було відчуття, немов я йду на тренування: кваліфікація була вранці, було дуже похмуро, стадіон пустий. Це був суцільний жах, - ділиться спогадами з Олімпіади-2020 легкоатлетка. -  Тут, у Парижі, все зовсім навпаки. Вечірні програми, повний стадіон, шалена атмосфера! Коли дівчата-суперниці просили підтримати - публіка одразу включилвся, це дуже класно»!

На запитання щодо треку Марина відповіла, що він стандартний: «За останні три роки єдиний чемпіонат, де відрізнялося покриття, був в Орегоні, - там була крихта. Всі інші великі старти, мова про чемпіонати світу, у нас проводилися саме на такій доріжці. Тому - нічого нового. Класна швидка доріжка, на ній потрібно лиш стрибати», - підсумувала українська стрибунка.

Читайте також: Бех-Романчук - у фіналі потрійного стрибку

Фінал олімпійського турніру у потрійному стрибку пройде увечері 3 серпня.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-