Тренер українських футзвлістів: Віддамо всі сили для здобуття медалей ЧС

Тренер українських футзвлістів: Віддамо всі сили для здобуття медалей ЧС

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко розповів про підготовку команди до чемпіонату світу, який пройде з 14 вересня до 6 жовтня у трьох містах Узбекистану - Андижані, Бухарі й Ташкенті.

У коментарі пресслужбі Асоціації футзалу України наставник, зокрема, зазначив, що команда матиме достатьо часу, аби добре підготуватися до світової першості, передає Укрінформ.

«У межах навчально-тренувального збору зіграємо з Португалією, Коста-Рикою та Кубою. Також заплановані ще матчі, про які буде оголошено пізніше. Нам буде достатньо цього часу, аби гарно підготуватися. До чемпіонату світу в нас будуть як мінімум п’ять спарингів. Вважаю, що це для нас гарні суперники. Може здатися, ніби Куба й Коста-Рика на папері виглядають не дуже сильними, проте кожна збірна має як мінімум п’ять-шість виконавців дуже високого рівня. Португалія, звісно, - чемпіон світу. Мені подобається підбір суперників. Дуже корисні ці ігри, і під наших суперників у гру.

Хочу, щоб ми вигравали кожен матч. Я дуже часто стикався з тим, що коли щось озвучуєш, то не завжди це добре. Скажу лише одне: будемо намагатися і віддамо всі сили в кожній грі для здобуття медалей чемпіонату світу, але будемо налаштовуватися саме на кожну гру й не дивитися далеко вперед», - заявив Косенко.

Читайте також: Головні тренери футзальних збірних України подовжили свої контракти

Склад збірної України з футзалу:

воротарі - Юрій Савенко («Аврора», Київ), Олександр Сухов («ХІТ», Київ), Кирило Ципун  («П’яст», Польща), Олександр Сіріцький («Ураган», Івано-Франківськ);

універсали - Ігор Корсун, Петро Шотурма (обидва - «Ураган», Івано-Франківськ), Євгеній Жук, Андрій Мельник, Данило Абакшин, Ігор Чернявський, Олександр Педяш (усі - «ХІТ» Київ), Микола Микитюк («Кордоба», Іспанія), Ростислав Семенченко («Аврора», Київ), Михайло Зварич («Енергія», Львів), Назар Швед, Артем Фаренюк (обидва - «Євробус», Польща).

Фото: futsal.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-