Шовковський про матч у Глазго: Готуємося до дуже складної і цікавої гри

Шовковський про матч у Глазго: Готуємося до дуже складної і цікавої гри

Укрінформ
Головний тренер футболістов київського «Динамо» Олександр Шовковський відповів на питання журналістів  перед матчем-відповіддю 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Рейнджерс» (перша гра - 1:1).

Як повідомляє пресслужба динамівців, наставник зазначив, що українска команда готується до дуже складної, але дуже цікавої гри, передає Укрінформ.

«Так, ми провели матч у чемпіонаті України, здобули перемогу - 2:1. З гарним настроєм готуємося до повторного матчу з «Рейнджерс». У нас, в принципі, основна обойма гравців готується до поєдинку. Точно не зможе допомогти нам Володимир Шепелєв, він отримав ушкодження і нині відновлюється в Україні. Так само Микола Михайленко отримав невелике ушкодження і не прилетів із нами - вирішили, що немає сенсу йому з ушкодженим гомілкостопом переживати два перельоти, оскільки це додаткове навантаження. А так усі інші готові вийти завтра на футбольне поле...

Ми маємо визнати, що скучили за матчами високого рівня, перед повними трибунами. Нам цього не вистачає сьогодні. Але це ті емоції, заради яких футболісти, в принципі, виходять на поле. Люди, які прийдуть на стадіон, люблять як свій клуб, так і футбол у цілому. І ми хочемо зробити все від себе залежне та можливе, щоб показати чудову видовищну гру, щоб вони оцінили в тому числі й результат, на який ми сподіваємося. Тому ми готуємося до дуже складної, але, впевнений, дуже цікавої гри», - сказав Шовковський.

Матч «Рейнджерс» - «Динамо» відбудеться на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго у вівторок, 13 серпня. Початок зустрічі - о 21.45 за київським часом.

Читайте також: «Рейнджерс» - «Динамо»: сьогодні - матч у відповідь відбору Ліги чемпіонів УЄФА

Переможець протистояння за сумою двох матчів зіграє у раунді плей-офф Ліги чемпіонів із кращою командою пари «Зальцбург» (Австрія) - «Твенте» (Нідерланди), а переможений - виступить у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-