Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Зальцбург»

Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Зальцбург»

Укрінформ
21 серпня футболісти київського «Динамо» зіграють поєдинок плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА проти австрійського «Зальцбурга».

Матч, який розпочнеться у Польщі на «Арені Люблін» о 22.00 за київським часом, транслюватимуть тедеканал «2+2», портали MEGOGO, FootballHub і «Київстар ТБ». Гру також покажуть на сайті «Динамо Київ» та на YouTube-каналі, передає Укрінформ.

Поєдинок судитимуть швейцарці. У ролі головного арбітра виступить Сандро Шерер, який 14 серпня був головним арбітром поєдинку за Суперкубок УЄФА між мадридським «Реалом» та італійською «Аталантою» (2:0).

Асистенти арбітра - Йонас Ерні, Сюзанн Кюнг, четвертий рефері - Ліонель Чуді. Арбітр VAR - Федаї Сан, асистент арбітра VAR - Йоганнес фон Мандах.

Це перша зустріч суперників. Матч-відповідь команди зіграють в Австрії 27 серпня.

Загалом «Зальцбург» провів проти українських команд в єврокубках лише чотири зустрічі  Він поступився донецькому «Шахтарю» у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів-2007/2008 та харківському «Металісту» в 1/16 фіналу Ліги Європи-2011/2012.

З іншими австрійськими клубами кияни у єврокубках зустрічалися 8 разів і у семи випадках проходили далі(вигравали, зокрема, двоматчеві дуелі в «Аустрії, «Рапіда», «Ваккера» та «Штурма»). Загалом динамівці провели із командами з Австрії 16 матчів. В 11-ти зустрічах «біло-сині» перемогли, 2 завершили внічию, 3 програли, різниця м'ячів - 32:18.

Нинішнього сезону команда Олександра Шовковського вже пройшла два кола відбору ЛЧ. У другому колі кваліфікації кияни із загальним рахунком 9:2 розгромили сербський «Партизан» (6:2, 3:0), а у третьому здолали шотландський «Рейнджерс» - 1:1, 2:0.

«Зальцбург» лігочемпіонівську кампанію-2024/2025 розпочав у третьому відбірковому раунді, обігравши нідерландський «Твенте» (2:1, 3:3).

Читайте також: «Динамо» удев’яте перемогло в єврокубках після нічиєї вдома

Додамо також, що футболісти київського «Динамо» уперше за два роки виступають у кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. У попередньому сезоні кияни грали у відборі Ліги конференцій і не змогли потрапити до групової стадії.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-