Перша ліга: «Минай» упевнено взяв гору над «Прикарпаттям»

Перша ліга: «Минай» упевнено взяв гору над «Прикарпаттям»

Укрінформ
У Першій лізі відбулися футбольні поєдинки 2-го туру. На стартовому відрізку команди, яким фахівці віщували підвищення у класі, розчаровують.

Як повідомляє УАФ, у групі «А» чернівецька «Буковина» за підтримки 1 800 уболівальників змушена була капітулювати перед «Агробізнесом» з Волочиська - 0:1. Гості відкрили рахунок уже на 15-й хвилині завдяки влучному удару Андрія Глоби, передає Укрінформ.

У групі «Б» фавориту, харківському «Металісту 1925», у протистоянні з кременчуцьким «Кременем» пощастило більше. Цей поєдинок проходив у Горішніх Плавнях, бо в Кременчуці відсутній стадіон, який би відповідав вимогам Першої ліги. За кількістю створених гольових моментів харків’яни переважали номінальних господарів, проте цього забракло для перемоги. Ба більше, саме «Кремінь» вийшов уперед на 65-й хвилині, коли Злат Златьєв скоригував політ м’яча до сітки. Та найактивніший гравець харків’ян, легіонер Арі Моура, під завісу матчу встановив підсумковий рахунок - 1:1.

А найрезультативнішим у турі був поєдинок у Минаї, де «містяни» приймали «Прикарпаття». Незважаючи на значні кадрові втрати, господарі доволі впевнено взяли гору - 4:2, довівши, що будуть боротися за чільні позиції в групі «А». У закарпатців дублем відзначився Артур Ременяк.

Читайте також: Сьогодні стартує 2-й тур чемпіонату України з футболу у Першій лізі

Після цієї звитяги головний тренер Желько Любенович повідомив, що передумав йти у відставку, бо мав зустріч із президентом ФК «Минай», і є порозуміння щодо вирішення нагальних проблем команди.

Фото: ФК «Буковина».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-