Шовковський: Зробимо все, щоб порадувати грою і результатом

Шовковський: Зробимо все, щоб порадувати грою і результатом

Укрінформ
Головний тренер київського «Динамо» Олександр Шовковський перед першим матчем у Польщі із австрійським «Зальцбургом» у плей-офф раунді кваліфікації Ліги чемпіонів розповів, чого він очікує від поєдинку.

Як повідомляє пресслужба динамівців, Наставник запевник, що його команда зробить усе, аби порадувати прихильників грою і результатом, передає Укрінформ.

«Безумовно, коли ти граєш не на своєму рідному стадіоні, НСК «Олімпійський» у Києві, який може вмістити 70 тисяч уболівальників, усе по-іншому. Але ми дякуємо Любліну за те, що місто відгукнулося та дало нам можливість проводити тут свої домашні матчі, а також за те, що воно підтримує нас та робить усе можливе, щоб ми відчували себе тут, наче вдома. Це дорогого ватує в плані емоцій та почуттів. Ми граємо у футбол для уболівальників, щоб дарувати радість людям, і зі свого боку робитимемо усе можливе, щоб порадувати наших людей яскравою грою і, безумовно, результатом.

Ми готуємося до гри, розуміючи, якому супернику будемо протистояти, зважаючи на їхні сильні сторони та намагаючись знайти слабкі. Команда у них молода, амбітна, грає у швидкісний футбол, намагається диктувати свої умови на футбольному полі. Безумовно, потрібно від усієї їхньої ланки атаки очікувати загострення та бути обережними при організації своєї гри в обороні», - сказав Олександр Шовковський.

Читайте також: Тренер «Зальцбурга»: Покажемо хороший футбол, у який граємо останнім часом

Як повідомляв Укрінформ, перший матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» - «Зальцбург» пройде у Польщі 21 серпня, зустріч у відповідь в Австрії - 27 серпня.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-