В Одесі відбувся наймасовіший в Україні турнір з баскетболу 3х3

В Одесі відбувся наймасовіший в Україні турнір з баскетболу 3х3

Укрінформ
Відбулася відкрита першість Одеської області з баскетболу 3х3 - Street Game Odesa-2024.

Як повідомляє ФБУ, у 7-ми вікових категоріях участь взяли 97 команд з усіх куточків регіону, передає Укрінформ.

Першого дня змагань грали наймолодші учасники з чотирьох вікових категорій - хлопці U12, U16 та дівчата U12 і U15.

До фіналу у наймолодших хлопців дійшли команди Golden Team і Pro-Mini. Перемогу відсвяткували гравці із Золотої команди, які обіграли суперників з рахунком 7:5.

Наступними свій фінал зіграли дівчата з категорії U12. У нерезультативному поєдинку перемогли юні баскетболістки з команди Girls. З рахунком 3:1 вони обіграли суперниць з «Медуз».. Третє місце залишилося за колективом Блискавки.

Фінальний поєдинок у категорії U15 пройшов за домінування дуету юних гравчинь ІнтерХіма-СДЮСШОР імені Літвака  Антоніна Глухова-Софія Ласточкіна. Дівчата забезпечили своїй команді Crumbl Течь перемогу над суперницями зі Space Jam - 9:6.

У категорії U16 перемогли хлопці з баскетбольного колективу «Покоління чудес».

У другий ігровий день яскравий початок підхопили ще три категорії - U14, U18 та чоловіки, в яких перемагали команди з Одеси та Южного.

Читайте також: Відомий склад жіночої збірної України на Євро з баскетболу 3х3

«У гарні роки протягом літа ми проводили 5-6 турнірів, цьогоріч цей турнір - єдиний, - розповів виконавчий директор Одеської міської федерації баскетболу Сергій Стразов. - Але хочу наголосити, що за два дні зіграли 97 команд і особливо приємно, що, порівняно з попередніми роками розширилася географія учасників. Зокрема приїхали команди з Ізмаїлу, Кілії, Овідіополя, Чорноморська, Балти, Южного та інших міст. Раніше приїжджали хіба що з Чорноморська та Южного. Все це демонструє те, наскільки гравці скучили за баскетболом 3х3. Звичайно, такі турніри мають проходити не лише в Одесі, а й в інших містах області хоча б раз на місяць протягом літа».

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-