Вернидуб: Сподобалося те, що мої хлопці дійсно грали у футбол

Вернидуб: Сподобалося те, що мої хлопці дійсно грали у футбол

Укрінформ
Головний тренер футболістів криворізького «Кривбаса» Юрій Вернидуб проукоментував перший матч матчу плей-офф кваліфікації Ліги Конференцій проти іспанського «Бетіса» (0:2).

Як повідомляє пресслужба «Кривбаса», наставник зазначив, що його команді протистояв потужний суперник, передає Укрінформ.

«Важко коментувати. Тим паче, ми програли 0:2. Нам протистояв потужний суперник з однієї з топ-5 європейських ліг - Ла Ліги. Матч був для нас важким. Але мені сподобалось те, що хлопці не сиділи в захисті, а дійсно грали. Матч вийшов цікавим: і суперник атакував, і ми. Різниця лише в тому, що у «Бетіса» десь більше майстерності. Тому вони забили два непоганих м'ячі і перемогли.

Будемо готуватись до наступних матчів. За два дні у нас гра УПЛ з «Інгульцем» у Кривому Розі. Треба спокійно все проаналізувати. Я сказав хлопцям, що такі матчі повинні приносити задоволення. Адже поєдинки з європейськими командами нас вчать, мене і гравців, до чого треба прагнути в подальшому. Якщо будеш сумлінно працювати і робити все як потрібно, то ти обовʼязково досягнеш якихось вершин. По-іншому ніяк», - заявив Юрій Вернидуб.

Читайте також: «Кривбас» програв «Бетісу» у першій грі плей-офф відбору Ліги конференцій

Повторний матч відбудеться 29 серпня в Іспанії. Переможець протистояння вийде до основної стадії Ліги конференцій УЄФА.

Фото: fckryvbas.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-