У Києві пройшов мініфутбольний турнір на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги»

У Києві пройшов мініфутбольний турнір на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги»

Укрінформ
У Києві на полях НТК ім. Віктора Баннікова відбувся турнір із мініфутболу на підтримку Збройних сил України «Разом до перемоги» до Дня Незалежності України.

Як повідомляє УАФ, к змаганні взяли учать дев’ять команд, які були розподілені на дві групи, передає Укрінформ.

У Групі А виступили Українська асоціація футболу, Асоціація будівельників України, Міністерство молоді та спорту України, «ПроФан» і Головне управління Національної поліції в Київській області.

Склад групи В - Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, Департамент патрульної поліції та Національний університет оборони України

Переможці груп зіграли у фіналі, а команди, які посіли у своїх групах другі позиції, зійшлися в матчі за третє місце.

У матчі за «бронзу» Національний університет оборони України обіграв команду Головного управління Національної поліції в Київській області - 4:2.

У фінальному поєдинку Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів з рахунком 2:0 перемогла Міністерство молоді та спорту України.

Читайте також: Андрій Шевченко взяв участь у церемонії нагородження футболістів «Шахтаря»

Учасників мініфутбольних змагань привітав президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко: «Хочу подякувати вам за участь. Гадаю, що тільки справжні поціновувачі футболу можуть грати в таку спеку. Хочу подякувати усім хлопцям та дівчатам, які зараз захищають нашу країну. Саме задяки їм ми маємо змогу грати у футбол. Символічно, що цей турнір приурочений до напередодні Дня Незалежності України. Саме зараз ми чудово розуміємо, що значить слово «незалежність» для нашої країни».

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-