Перша ліга: вагомі заявки на лідерство подолян і «Полтави»

Перша ліга: вагомі заявки на лідерство подолян і «Полтави»

Укрінформ
Після 3-го туру лідерство у групі «Б» української футбольної Першої ліги доволі неочікувано захопила «Полтава», а не фаворит, харківський «Металіст 1925».

Як повідомляє УАФ, підопічні Володимира Сисенка здобули другу перемогу поспіль, цього разу розгромивши «Діназ» - 3:0. Команду з Вишгорода, яку очолив відомий фахівець Олександр Рябоконь, продовжують переслідувати невдачі, передає Укрінформ.

Тренер полтавців не приховує, що налаштовує підопічних на здобуття путівки до фінальної частини першолігової першості.

У групі «А» диктують умови подільські команди. «Агробізнес» з Волочиська здобув уже третю звитягу поспіль, цього разу над закарпатським «Минаєм» - 2:1. Без втрат виступають і земляки з Кам’янця-Подільського, які забили аж п’ять м’ячів у ворота «Хуста», пропустивши лише два.

Нарешті відсвяткувала вікторію чернівецька «Буковина», яка виявилася сильнішою хмельницьке «Поділля». Чернівчани були швидшими і частіше створювали гольові моменти, але спромоглися лише на один забитий м’яч - 1:0. Та й він - в активі центрального захисника Юрія Дудника. Саме через слабку гру нападників «Буковина» не справляє враження непереможної, хоча команда заточена на підвищення у класі.

Читайте також: У вівторок «Динамо» зіграє із «Зальцбургом» в Австрії

А по сусідству, у Тернополі, «Нива» продовжує розтринькувати дорогоцінні очки. У матчі з «Металістом» господарі примудрилися, граючи в більшості, пропустити у компенсований час - 1:1.

Фото: ФК «Полтава».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-