ФБУ довічно дискваліфікувала Артема Сліпенчука та Артема Покоєнка

ФБУ довічно дискваліфікувала Артема Сліпенчука та Артема Покоєнка

Укрінформ
Тренер національної команди України та баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи» минулого сезону Артем Сліпенчук, а також гравець молодіжної збірної України та «Запоріжжя» Артем Покоєнко довічно дискваліфіковані рішенням виконкому ФБУ.

Як повідомляє пресслужба Федерації баскетболу України, Сліпенчук та Покоєнко не повернулись до України після навчально-тренувальних зборів нинішнього літа у визначені відповідними наказами ФБУ терміни, передає Укрінформ.

Читайте також: Капітан молодіжної збірної України перейшов до БК «Запоріжжя»

«Враховуючи відсутність будь-якого підтвердження повернення в Україну та неприпустимість подібних дій з боку членів офіційних делегацій збірних команд України, виконком Федерації баскетболу України розглянув питання щодо виключення тренера Артема Сліпенчука (28.11.1989 р.н.) зі складу національної збірної команди України з баскетболу та довічно відсторонив споціаліста від будь-якого заняття баскетболом в Україні. Також виконком ФБУ довічно дискваліфікував гравця Артема Покоєнка (20.01.2004 р.н.). Рішення прийнято одноголосно», - зазначається у повідомленні.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-