«Динамо» отримало суперників в основному раунді Ліги Європи УЄФА

«Динамо» отримало суперників в основному раунді Ліги Європи УЄФА

Укрінформ
30 серпня відбулося жеребкування основного етапу Ліги Європи, в якому взяло участь і київське «Динамо», що перебувало у третьому кошику.

Футболісти київського «Динамо» зіграють проти італійських клубів «Лаціо» (удома) та «Роми» (на виїзді), угорського «Ференцвароша» (удома), іспанської команди «Реал Сосьєдад» (на виїзді), чеської «Вікторії» (удома), турецького «Галатасарая» (на виїзді), латвійського РФШ (удома) та німецького «Гоффенгайма» (на виїзді), передає Укрінформ.

Календар матчів:

1 тур: 25-26 вересня 2024 року

2 тур: 3 жовтня 2024 року

3 тур: 24 жовтня 2024 року

4 тур: 7 листопада 2024 року

5 тур: 28 листопада 2024 року

6 тур: 12 грудня 2024 року

7 тур: 23 січня 2025 року

8 тур: 30 січня 2025 року.

В основному раунді виступатимуть 36 клубів.

Найбільшою зміною розіграшу турніру став перехід від традиційного групового етапу до єдиного етапу ліги, що включає всі команди-учасниці.

Тепер у Лізі Європи кожному клубу буде гарантовано як мінімум вісім матчів на етапі ліги проти вісьмох різних суперників (чотири домашні та чотири виїзні), а не попередні шість поєдинків проти трьох команд, зіграні вдома та у гостях.

Читайте також: У п'ятницю стартує п'ятий тур чемпіонату української Прем'єр-ліги

Вісім найкращих команд ліги автоматично потраплять до плей-офф, а команди, що посіли місця з дев'ятого по 24-те, у двоматчевих протистояннях боротимуться за путівки до 1/8 фіналу. Команди, які фінішують на позиціях із 25-ї по 36-ту, припинять боротьбу в єврокубках.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-