Магучіх, Хижняк та Кобець - українські спортивні лауреати серпня

Магучіх, Хижняк та Кобець - українські спортивні лауреати серпня

Укрінформ
Стрибунка у висоту Ярослава Магучіх, боксер Олександр Хижняк та скелелазка Анастасія Кобець стали  найкращими спортсменами серпня-2024.

Як повідомляє НОК України, серпень для української команди був щедрим на нагороди, зокрема олімпійські: в останній місяць літа наші спортсмени здобули 10 медалей на головному старті чотириріччя в Парижі. Окрім Ігор, відбувалися й інші міжнародні старти, передає Укрінформ.

Експертна комісія НОК України назвала найкращими спортсменами серпня олімпійських чемпіонів Ярославу Магучіх та Олександра Хижняка, а найкращою юною спортсменкою місяця - чемпіонку світу у двоборстві серед молоді визнано Анастасію Кобець.

Також, враховуючи здобуття золотої медалі Ігор ХХХІІІ Олімпіади з фехтування на шаблях, спеціальною відзнакою НОК України нагородив найкращу українську команду серпня 2024 року - збірну з фехтування на шаблях у складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацької та Юлії Бакастової.

Читайте також: Українка здобула «срібло» на Євро зі скелелазіння у Швейцарії

За підготовку Ярослави Магучіх нагороду отримають Федерація легкої атлетики України та Центральний спортивний клуб Збройних сил України, за підготовку Олександра Хижняка - Федерація боксу України та Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-