Із чеською збірної українські футболісти зустрінуться ушосте

Із чеською збірної українські футболісти зустрінуться ушосте

Укрінформ
У вівторок, 10 вересня, збірна України з футболу, яка програла у стартовому поєдинку албанцям (1:2), на стадіоні у Празі проведе у дивізіоні В Ліги націй матч проти команди Чехії, яка розгромно поступилася у Грузії (1:4).

До цього українці з чехами грали п'ять разів. Перші два поєдинки були товариськими. Першй матч 2011 року у Празі упевнено виграли господарі поля - 4:0. 2012 року команди мірялися силами вже на «Арені Львів» - 0:0, передає Укрінформ.

Потім були зустрічі дебютого розіграшу Ліги націй у 2018 році, де успіх двічі сприяв українцям (2:1 - у гостях, 1:0 - удома). І нарешті- товариська гра 2021-го у Чехії принесла результат 1:1.

Таким чином, наша команда має 2 перемоги, Чехія - 1, ще дві зустрічі завершилися унічию.

У прямому ефірі поєдинок Чехія - Україна 10 вересня на території нашої країни о 21.45 покажуть регіональні телеканали «Суспільного». Трансляція з Праги також запланована на медіасервісі MEGOGO.

Цього ж дня у дивізіон В групи Група 1 Ліги націй зіграють Албанія та Грузія (початок 21.45).

Становище команд після першого туру: Грузія - 3 очки, Албанія - 3, Україна - 0, Чехія - 0.

На поєдинку Чехія - Україна, який пройде на стадіоні Eden Arena, працюватиме суддівська бригада з Шотландії.

Головним арбітром виступить Джон Бітон. На лініях йому допомагатимуть Данієль Макфарлейн та Девід Макгехі. Обов’язки четвертого рефері виконуватиме Меттью Макдермід.

Читайте також: Збірна України програла футболістам Албанії на старті Ліги націй УЄФА

Свої наступні матчі Ліги націй, яку 2022-го виграла Іспанія, збірна України проведе у Польщі - 11 жовтня проти Грузії (у Познані) та 14 жовтня проти Чехії (у Вроцлаві).

Фото: УАФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-