Дзюдоїстка Дар’я Білодід провела Олімпійський урок у Дніпрі

Дзюдоїстка Дар’я Білодід провела Олімпійський урок у Дніпрі

Укрінформ
Майже 300 дзюдоїстів зібрались на татамі у спорткомплексі «Олімпійські резерви», щоб повчитись майстерності у бронзової призерки Олімпіади-2020, дворазової чемпіонки світу та триразової чемпіонки Європи Дар’ї Білодід.

Як повідомляє пресслужба Нанціонального олімпійського коміткту, за підтримки відділення НОК України у Дніпропетровській області Федерація дзюдо Дніпропетровського регіону організувала для спортсменів Олімпійський урок з лідеркою вітчизняного дзюдо, передає Укрінформ.

Спортсменка радіє, що має можливість ділитися своїм досвідом з цінувальниками дзюдо та вражена кількістю людей, що прийшли до неї на Олімпійський урок!

«Я проводила майстеркласи і раніше, але в Україні - вперше. І перше місто - це Дніпро. Для мене велика честь приїхати сюди. Дякую за запрошення президенту Федерації дзюдо України Михайлу Кошляку», - сказала Дар’я Білодід.

Надія Криворучко з 8-річною донечкою Дашею приїхали на Олімпійський урок із Харкова. Їхали разом з 20-ма одноклубниками, щоб вживу побачити свого спортивного кумира та повчитися в Дар'ї.

«Донька займається дзюдо вже рік. Дуже любить Дар’ю Білодід, слідкує за її спортивною кар’єрою. Тому для нас це важлива поїздка - подивитись на, послухати, взяти автограф», - розповіла мама юної спортсменки.

Читайте також: Білодід про поразку у Парижі: Біль, розчарування, нездійснена мрія

Досвічена дзюдоїстка провела для всіх розминку і показала юним спортсменам основні кидки та перевороти, з якими вона перемагала на важливих змаганнях. А потім перевіряла, як у них виходить повторити ці вправи.

На завершення пройшла автограф-сесія та фотографування з кумиром в СК «Олімпійські резерви».

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-