Жеребкування фіналу молодіжного Євіро за участю збірної України пройде 3 грудня

Жеребкування фіналу молодіжного Євіро за участю збірної України пройде 3 грудня

Укрінформ
10 вересня молодіжна збірна України перемогла у місті Балліміна Північну Ірландію (2:1), оформивши восьму вікторію у відбірному турнірі Євро-2025 (U21).

Як повідомляє УАФ, ще раніше, після виграшу над Сербією (2:1) «синьо-жовті» гарантували собі місце у групі не нижче другого, а з ним - щонайменше путівку до плей-офф. Тепер же, враховуючи розклад в інших групах, УЄФА офіційно оголосив, що наша команда матиме фінальну путівку або як переможець групи F, або як одна із трьох найкращих збірних з-поміж других, передає Укрінформ.

Разом з Україною на сьогодні ліцензії для участі у форумі, що пройде у період із 11-го до 28 червня 2025 року, окрім господарки - Словаччини, мають Нідерланди та Іспанія.

Ще дев’ять учасників визначаться за підсумками жовтневих поєдинків групового етапу, а три - у матчах плей-офф 11—19 листопада. Формування пар стикового етапу заплановане на 17 жовтня. Жеребкування фінального турніру за участі 16 збірних (чотири групи по чотири команди) відбудеться 3 грудня у Братиславі.

Читайте також: Українська «молодіжка» обіграла футболістів Північної Ірландії у відборі Євро-2025

Становище команд кваліфікаційного турніру у групі F: Україна - 24 очки (після 8-ми ігор), Англія - 19 (8), Сербія - 13 (9), Люксембург - 7 (9), Північна Ірландія - 7 (7), Азербайджан - 3 (8).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-