Шевченко: Ми лише на старті циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно

Шевченко: Ми лише на старті циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував вересневі виступи молодіжної та національної збірних команд України.

Як повідомляє УАФ, очільник українського футболу зазначив, що повіністю довіряє віцепрезиденту асоціації і головному тренеру національної збірної Сергію Реброву, передає Укрінформ.

«Хочу привітати молодіжну збірну України (U21) із виходом на чемпіонат Європи. Команда Унаї Мельгоси показує дуже хороший результат у групі, вигравши всі матчі.

Вдячний Сергію Реброву, під керівництвом якого ми бачимо прогрес у роботі та результатах усієї вертикалі збірних.

Попереду в нас окрім молодіжного Євро - чемпіонат світу (U20), куди пробилася команда Дмитра Михайленка. Разом із виходом на Євро «дорослої» збірної ми маємо комплексний успіх у роботі тренерської команди, яка зараз працює із нашими збірними.

Саме тому ми бачимо перспективи в обраному векторі роботи та повністю довіряємо Сергію Реброву. У нього є повний карт-бланш на втілення ідей та експерименти.

Невдалі результати на старті Ліги націй не змінять нашої стратегії. Задача УАФ - сприяти виконанню глобальної цілі - виходу національної збірної на чемпіонат світу. Ми лише на старті дворічного циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно. Попереду в Сергія Реброва та його команди багато роботи і ми продовжуємо його підтримувати», - заявив Андрій Шевченко.

Читайте також: Шевченко у Ризі підписав меморандум з Латвійською футбольною федерацією

Як повідомляв Укрїнформ, на старті нового розіграшу Ліги націй національна збірна Україна поступилася Албанії (1:2) та Чехії (2:3).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-