В Одесі відбувся традиційний баскетбольний турнір пам’яті Бориса Літвака

В Одесі відбувся традиційний баскетбольний турнір пам’яті Бориса Літвака

Укрінформ
В Одесі вже удесяте вшанували пам’ять видатної людини, героя України Бориса Давидовича Літвака і провели на його честь дитячий турнір.

Як повідомляє ФБУ, змагання, як завжди, відбулися на майданчику спортивної школи, яка носить ім’я легендарного одеського педагога і філантропа, передає Укрінформ.

Участь у турнірі взяли 14 команд у трьох вікових категоріях – юнаки 2010-2011 р. н., юнаки 2011-2012 р. н. та юнаки 2013-2014 р. н.

«Ми раді всім учасникам, хоч в нас і була обмежена кількість команд, які можуть зіграти, - сказав виконавчий директор Одеської міської федерації баскетболу Сергій Стразов, - Це пов’язано з браком часу та великим об’ємом тренувань в ігровому залі. Дуже приємно, що в гості до нас приїхали колективи з Чорноморська, Білгород-Дністровського, Южного та Миколаєва. Вдячні всім командам-учасникам, є цікаві діти, зараз входимо у сезон, хлопці та дівчата зіграють в Одеській дитячій баскетбольній лізі, а також у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Вважаю, що цей турнір є продовженням гарних традицій і шаною для великої людини - Бориса Давидовича Літвака».

Читайте також: «Київ-Баскет» подовжив контракт із досвідченим плеймейкером

У молодшій віковій категорії (2013-2014 р.н.) змагання пройшли за явною перевагою «СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.», хлопці з якої переграли всіх конкурентів з великими рахунками.

У фінальній грі у категорії 2011-2012 р.н. юні баскетболісти «СДЮСШОР ім.Літвака Б.Д.-2012» обіграли «ЮДЮСШ-2012» - 58:37.

Фінал категорії (2010-2011 р.н.)«СДЮСШОР ім.Літвака Б.Д.-2010» - «СДЮСШОР ім.Літвака Б.Д.- 2011» - 61:45.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-