БК «Дніпро» стартує у кваліфікації Кубка Європи ФІБА

БК «Дніпро» стартує у кваліфікації Кубка Європи ФІБА

Укрінформ
У вівторок, 24 вересня, чемпіон української баскетбольної Суперліги «Дніпро» стартує в Румунії матчем проти «Констанци» у кваліфікації Кубка Європи ФІБА.

Як повідомляє ФБУ, за підсумками двоматчевого протистояння (друга зустріч також пройде в Румунії 26 вересня) визначиться володар путівки до основного раунду, передає Укрінформ.

Початок матчу - о 20.30 за київським часом.

БК «Дніпро» - єдиний український клуб у чоловічих змаганнях, який нинішнього сезону гратиме в єврокубках.

За підсумком минулого сезону дніпряни завоювали друге для себе «золото» Суперліги і додали до нього перемогу у Кубку України, оформивши «золотий дубль».

У межах підготовки до виступів у Європі «Дніпро» провів чотири контрольні матчі: спочатку вдома переміг «Запоріжжя» (89:77), потім на виїзді поступився БК «Рівне» (64:77), виграв у команди «Старий Луцьк-Університет» (76:63), а завершив готуватися до наступного сезону пще однією еремогою над запоріжцями (86:69).

Читайте також: «Київ-Баскет» виграв передсезонний турнір в Івано-Франківську

Що стосується суперника, то половина складу «Констанци» - іноземці, переважно американці. На відміну від восьмої команди чемпіонату Румунії український колектив не має легіонерів у своєму ростері. До того ж поточний склад дніпрян сформований виключно з місцевих вихованців і двох гравців з іншого міста Дніпропетровської області - Кривий Ріг (Володимир Конєв і Михайло Горобченко).

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-