Клуб НХЛ «Вінніпег Джетс» презентував логотип з гербом України

Клуб НХЛ «Вінніпег Джетс» презентував логотип з гербом України

Укрінформ
Клуб Національної хокейної ліги «Вінніпег Джетс» презентував оновлений логотип, який отримав назву «Українська спадщина».

Як повідомляє пресслужба Федерації хокею України, дизайн присвячений українській громаді Манітоби, яка складає 14,7% населення регіону. Розробив його український художник Андрій Собчук, передає Укрінформ.

«Замість традиційних червоного, чорного та білого кольорів, пов’язаних з українською вишивкою, використовуються синій та жовтий, що відображають кольори українського прапора. Ці кольори також представляють небо та пшеничні поля - елементи, які мають важливе значення як у Манітобі, так і в українській культурі.

Український герб символізує українську національну ідентичність та багату історію і культурну спадщину країни. Його інтеграція з логотипом «Джетс» підкреслює важливість української громади в Манітобі», - йдеться у заяві клуба.

«Я реалізував свою пристрасть до дизайну у спортивній індустрії, особливо для команд «Вінніпег Джетс» та «Манітоба Муз», - сказав Андрій Собчук. - Радий бути дизайнером логотипу і поділитися багатою культурою та духом України з нашою громадою».

Одяг з логотипом «Українська спадщина» вже у продажі, а розширений асортимент товарів буде доступний напередодні святкового сезону та гри 2 січня.

Читайте також: Збірна України з хокею зустрілася в Юрмалі з українськими воїнами та активістами

Матч Зимової класики, де «Вінніпег Джетс» у стилізованих джерсі прийматиме вдома «Анагайм Дакс», відбудеться 2 січня.

Фото: fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-