У «Дніпра» змінився розклад матчів у Кубку Європи ФІБА

У «Дніпра» змінився розклад матчів у Кубку Європи ФІБА

Укрінформ
9 жовтня баскетболісти «Дніпра» зіграють матч першого туру групового етапу Кубку Європи ФІБА проти «Анвіла».

Як повідомляє ФБУ, гра пройде у польському місті Влоцлавек (початок о 19.00 за київським часом), передає Укрінформ.

Після цього український клуб проведе спарені матчі на виїзді - 16 жовтня у Ліссабоні проведе номінально домашній матч проти «Спортинга», а за два дні, 18 жовтня, зіграє з цим же суперником виїзний поєдинок. Обидві гри розпочнуться о 21.30.

Після Португалії «Дніпро» вирушить до Італії, де проведе два матчі проти «Динамо Сассарі» - у вівторок 22 жовтня та у четвер 24 жовтня. Ці ігри також розпочнуться о 21.30.

«Турне» завершиться там, де й починається - у Влоцлавеку 30 жовтня команда проведе номінально домашній матч проти «Анвіла». Початок о 19.00.

Таким чином, «Дніпро» всі домашні зустрічі гратиме на майданчику суперників і завершить груповий етап на два тижні раніше за інші команди турніру.

До Польщі вирушили 10 гравців «Дніпра» - Ігор Дубоненко, Станіслав Тимофеєнко, Михайло Горобченко, Іван Колдомасов, Олександр Тарасенко, Максим Закурдаєв, Євгеній Сорочан, Данііл Сипало, Володимир Конєв, Ілля Ліщина.

Читайте також: Олександр Мішула допоможе «Дніпру» в Кубку Європи ФІБА

Уже в Польщі до команди приєднається Олександр Мішула, про підписання якого клуб оголосив напередодні. «Дніпро» повідомив, що у контракті є пункт про дострокове припинення співпраці, якщо гравець отримає пропозицію від європейського клубу.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-