Ребров: Вдячний футболістам за віддачу та розуміння своєї ролі на полі

Ребров: Вдячний футболістам за віддачу та розуміння своєї ролі на полі

Укрінформ
За підсумками футбольного поєдинку Ліги націй-2024/2025 із командою Грузії, який завершився перемогою (1:0), головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав пресконференцію.

Як повідоиляє УАФ, наставник зазначив, що гравці віддали усі сили і зробили результат, передає Укрінформ.

«Усі наші гравці, які вийшли, віддали всі сили і, найважливіше, зробили результат, який нині дуже важливий. Я вдячний футболістам не лише за віддачу, а й за розуміння гри та своєї ролі на полі...

У збірної Грузії дуже швидкі й технічні гравці атаки. Ми намагалися зробити так, щоб вони якомога менше отримували м’яч обличчям до наших воріт, тому грали ближче. Як ви бачили, у другому таймі Хвіча Кварацхелія опускався глибше. Це було для нас краще, адже це гравець із високими індивідуальними якостями.

Наш Іван Калюжний показав сьогодні, що дуже добре працює на команду. Він дуже багато відбирав м’ячів. Цей виклик він заслужив, у цьому хлопці я впевнений. Він не буде зупинятися на тому, що зробив сьогодні. Ми не могли сьогодні розраховувати сьогодні на Тараса Степаненко, але я впевнений, що він буде готовий на наступний матч. Ми розраховуємо на нього», - сказав Ребров.

Читайте також: Збірна України переграла футболістів Грузії у Лізі націй УЄФА

Додамо, що у жовтні збірна України проведе ще один поєдинок у групі В1 Ліги націй-2024/2025. 14-го числа «синьо-жовті» в номінально домашньому матчі у Вроцлаві на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав» зіграють проти Чехії.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-