Визначилися пари плей-офф кваліфікації футбольного Євро-2025 серед молоді

Визначилися пари плей-офф кваліфікації футбольного Євро-2025 серед молоді

Укрінформ
Відбулося жеребкування раунду плей-офф відбору на молодіжний чемпіонат Європи з футболу (гравці до 21-року).

За підсумками офіційної процедури жеребкування були сформовані три пари команд, які розіграють між собою вакантні путівки на турнір, передає Укрінформ.

Останні місця на молодіжному Євро-2025 у двоматчевих протистояннях 14 та 19 листопада виборюватимуть Фінляндія та Норвегія, Бельгія та Чехія, Грузія та Хорватія.

Як повідомляв Укрінформ, молодіжна збірна України з футболу напряму потрапила у фінальний турнір європейської першості, ставши найкращою командою серед володарів других місць.

Читайте також: Українська «молодіжка» відібралася на Євро-2025 з другого місця у групі

У фінальній частині Євро-2025 виступатимуть 16 команд: Словаччина (господар) та ще 15 збірних - дев'ять переможців груп (Італія, Іспанія, Нідерланди, Німеччина, Румунія, Англія, Португалія, Словенія, Данія), три найкращі команди серед володарів других місць (Україна, Польща, Франція) та три переможці плей-офф за участю Норвегії, Бельгії, Грузії, Фінляндії, Хорватії та Чехії.

Жеребкування фінальної стадії чемпіонату Європи (U21) відбудеться 3 грудня. Сам турнір стартує 12 червня 2025 року і проходитиме на восьми стадіонах Словаччини.

Фото: УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-