Перша ліга: суперництво на першому етапі чемпіонату вийшло на фінішну пряму

Перша ліга: суперництво на першому етапі чемпіонату вийшло на фінішну пряму

Укрінформ
Відбулися поєдинки 13-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

Як повідомляє УАФ, суперництво на першому етапі вийшло на фінішну пряму і відчувається загострення боротьби за путівки до чемпіонської групи. Команди, які пригальмували на стартовому відрізку, докладають зусиль, аби надолужити згаяне, передає Укрінформ.

У Волочиську «Агробізнес» несподівно поступився івано-франківському «Прикарпаттю» - 0:1, хоча керманич подолян Олександр Чижевський залишився задоволений діями своїх підопічних. Але підвела реалізація, і замість 10-ї перемоги господарі зазнали другої поразки поспіль.

Утім, «Агробізнес» продовжує впевнено лідирувати у групі «А». А прикарпатці повернулися додому в гарному настрої, адже з’явилася нагода виправити становище.

Святкували гості звитягу й по сусідству, у Хмельницькому, де «Поділля» поступилося «Минаю» - 0:1. У закарпатців знову відзначився забитим голом Артур Ременяк, який у попередньому матчі з «Агробізнесом» оформив дубль. «Минай» помітно покращив своє турнірне становище.

Після поразки пішов у відставку головний тренер «Поділля» Віталій Костишин, який очолював цю команду з 2017 року.

У групі «Б» також пригальмував лідер, «Полтава», який розійшовся миром з аутсайдером, «Mеталургом», - 2:2. Проте позиції полтавчан ще міцні.

Читайте також: «Арсенал» та «Шахтар» у Лізі чемпіонів УЄФА розсудять французи

Важливу звитягу записав до свого активу «Металіст 1925», який обіграв прямого конкурента, ФК «ЮКСА»,- 2:0. Слобожани схилили шальки терезів на свій бік після перерви, коли відзначилися влучними ударами Василь Кравець і легіонер Арі Моура. Але харків’яни ще поза чільним квартетом, бо сумська «Вікторія» взяла гору в гостях над «Кудрівкою» (2:0) і перемістилася на друге місце.

Фото: ФК «Поділля».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-