Тренер футболістів «Шахтаря»: Ми заслуговували на свій гол

Тренер футболістів «Шахтаря»: Ми заслуговували на свій гол

Укрінформ
Чемпіони України футболісти донецького «Шахтаря» мінімально поступилися в гостях лондонському «Арсеналу» (0:1) у матчі Ліги чемпіонів.

Як повідомляє пресслужба українського клубу, головний тренер «Шахтаря» зазначив, що його команда заслуговувала на свій забитий м'яч, передає Укрінформ.

«Я сказав своїм гравцям, що дуже ними пишаюся, тим, як вони себе виявили і що показали. Можна уявити, наскільки непросто грати проти такої неймовірної команди - на мою думку, дуже сильної, можливо, однієї з найкращих у Європі. Граючи на виїзді, ми розуміли, що суперник буде дуже потужно діяти у першому таймі, з великою кількістю рухів та використанням індивідуальних якостей, але ми досить непогано захищалися і мали свої моменти. Я знову побачив свою філософію, особливо в другому таймі. Я завжди кажу, що краще програти, дотримуючись своєї філософії, аніж програти без неї. Шкода програвати, адже наприкінці зустрічі ми мали можливості зрівняти рахунок.

Ми точно заслуговували на свій гол. Не завжди щастило, не вистачало майстерності у завершенні атак, щоб створити ще більше шансів. Я б сказав, що гол був дуже близько, і ми «гналися» за цим голом до кінця гри. Я задіяв у грі всі наші атакувальні сили...», - сказав наставник футболістів «Шахтаря».

Читайте також: «Шахтар» мінімально поступився «Арсеналу» в Лізі чемпіонів УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, наступними суперниками «Шахтаря» в основній сітці Ліги чемпіонів  у турнірі будуть швейцарський «Янг Бойз» (6 листопада), нідерландський ПСВ (27 листопада), німецька «Баварія» (10 грудня), французький «Брест» (22 січня) та німецька «Боруссія» з Дортмунда (29 січня).

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-