Представники Української асоціації футболу відвідали провідні клуби Англії

Представники Української асоціації футболу відвідали провідні клуби Англії

Укрінформ
Відбулася робоча поїздка представників Української асоціації футболу (УАФ) до трьох провідних клубів Англії - «Манчестер Сіті», «Арсенала» та «Челсі».

Як повідомляє пресслужба УАФ, метою візиту було зміцнення наявних контактів та досягнення нових домовленостей щодо співпраці, передає Укрінформ.

У червні УАФ та «Манчестер Сіті» уклали угоду щодо стажування українських тренерів у системі англійського клубу. Навчання стартує на початку наступного року.

Під час робочої зустрічі було обговорено програму стажування, усі деталі співпраці та умови майбутніх візитів. Представники УАФ також мали змогу ознайомитися з інфраструктурою клубу, відвідати об'єкти першої команди та дитячої академії й поспілкуватися з тренерами та керівництвом ФК.

Меморандум про співпрацю між УАФ та «Манчестер Сіті» відчиняє двері не лише для одного стажування, а й для подальшого кураторства наших тренерів. Це важливий крок для розвитку футбольних кадрів в Україні, що сприятиме фаховому зростанню вітчизняних фахівців.

«Ця робоча поїздка стала важливим кроком у зміцненні співпраці між Українською асоціацією футболу та топовими англійськими клубами. Високий рівень підготовки в академіях Англії відкриває нові можливості для розвитку наших тренерів і зрештою сприятиме прогресу українського футболу. Ми вдячні представникам клубів за їхню відкритість та готовність до подальшої взаємодії для розвитку нашого футболу», - поділився враженнями від поїздки президент УАФ Андрій Шевченко.

Представники УАФ також ознайомилися із тренувальним процесом в академії лондонського «Арсенала», обговорили можливості співпраці з її директором - відомим у минулому гравцем збірної Німеччини Пером Мертезакером. Було досягнуто домовленості про можливість стажування українських спеціалістів для обміну досвідом.

Делегація мала нагоду поспостерігати за тренуваннями юних футболістів і провести зустрічі з тренерським штабом ФК.

Читайте також: Українці розсудять матч Ліги конференцій УЄФА

Українці вивчили інфраструктуру футбольної академії лондонського «Челсі». Під час зустрічей із керівництвом та тренерами були досягнуті попередні домовленості щодо співпраці у межах створення адаптивної програми навчання для підвищення кваліфікації та отримання нових знань українськими тренерами.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-