Перша ліга: ФК «Mеталіст 1925» здобув третю перемогу поспіль

Перша ліга: ФК «Mеталіст 1925» здобув третю перемогу поспіль

Укрінформ
У чемпіонаті України з футболу серед клубів Першої ліги почав виправдовувати сподівання своїх уболівальників «Mеталіст 1925», який здобув третю звитягу поспіль, цього разу, у 14-у турі, - над вишгородським  «Діназом» (2:0).

Як повідомляє УАФ, харків’яни забивали у найпотрібніший момент, перед перервою й на початку другого тайму, і закріпилися у чільному квартеті групи «Б», передає Укрінформ.

Та центральний поєдинок у цій групі відбувся у Києві між сумською «Вікторією» та «Полтавою». Полтавчани зуміли перервати безвиграшну серію, реалізувавши під завісу протистояння пенальті. 1:2. Їхній капітан Дмитро Щербак пробив сильно і влучно. До речі, він узяв участь і в результативній комбінації «містян», яка завершилася першим взяттям воріт номінальних господарів.

А в групі «А» найбільший інтерес викликав матч у Чернівцях, де зустрічалися сусіди по турнірній таблиці - «Буковина» та «Епіцентр» з Кам'янця-Подільского. Вони ведуть уперту боротьбу, аби потрапити до чемпіонської групи. Після відсторонення головного тренера господарів Валерія Кривенцова їхніми діями керував спортивний директор Григорій Чурилов.

Читайте також: «Динамо» вирвало нічию в дербі із «Шахтарем» у матчі футбольної Прем'єр-ліги

Основні події розгорнулися після перерви, коли було вилучено з поля буковинця Максима Гірного, а невдовзі його одноклубник Дмитро Шинкаренко відзначився автоголом - 0:1. Та це не вибило господарів із колії, і в меншості вони зуміли вирівняти становище - 1:1.

Усі спроби команд забити переможний гол були безуспішними, а нічия виявилася на користь конкурентів.

Фото: ФК «Буковина».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-