Гірськолижний курорт на Львівщині зроблять привабливим для велотуристів

Гірськолижний курорт на Львівщині зроблять привабливим для велотуристів

Укрінформ
Між гірськолижним курортом Славське та селом Волосянка у Львівській області невдовзі планують збудувати семикілометрову велодоріжку в межах проекту "Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині", який реалізуватиметься коштом секторальної бюджетної підтримки ЄС. 

Про це повідомив голова Славської об’єднаної територіальної громади Володимир Бега на своїй сторінці в Facebook

"Ця весна дала старт грандіозному проекту! Завдяки "Велокарпатії" невдовзі між Славськом та Волосянкою буде прокладено майже 7 км велодоріжки, не кажучи вже про велотрасу на Погарі та велоквест, який додасть "смаку" веломандрівці. Робота була тривалою, але минулого тижня отримали остаточні результати – "Велокарпатія" перемогла і вже скоро розпочнуться проектні роботи. Такий необхідний для нас проект вкотре переконує: Львівщина – край здорового та активного відпочинку", – написав Бега.

Читайте також: Львівщина відправить активних туристів на 8-кілометровий лижний маршрут

Крім будівництва велодоріжки завдовжки 6,8 км, проект передбачає прокладання велотраси на горі Погар завдовжки 2140 метрів. На базі цієї інфраструктури планують організувати велоквест.

Від реалізації проекту його розробники очікують збільшення туристичних потоків, підвищення рівня безпеки туристів, рівня зайнятості населення, збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-