Made in Ukraine презентував англомовний путівник Карпатами

Made in Ukraine презентував англомовний путівник Карпатами

Укрінформ
Команда проекту Made in Ukraine презентувала англомовний кишеньковий путівник знаними й маловідомими місцями Карпат.   

Про це Укрінформу повідомила засновниця проекту Made in Ukraine та співавторка путівника The Carpathians Travel Guide Юлія Савостіна.

"Це повний гід усіма місцями наших мальовничих Карпатських гір, який містить ще й багато маршрутів до місць "сили" й інших цікавих місцин, які звичайному туристу вкрай складно знайти", – розповіла Савостіна.

За її словами, після успіху книги "Made in Ukraine: купуй, смакуй, мандруй", яка розійшлася накладом 7 тисяч примірників за рік та була представлена на книжковому ярмарку у Франкфурті та China International Expo, команда проекту задумалася над створенням нового продукту, щоб ще більше зацікавити іноземців подорожувати місцями України.  

Читайте також: У Вінниці створили путівник із топ-10 туристичних локацій

Зокрема, як повідомила Савостіна, багато іноземців запитували, чи не буде кишенькового варіанту цієї книги, адже подорожувати з нею не дуже зручно. І тоді засновниця проекту Made in Ukraine вирішила, що треба створити путівник у кишеньковому варіанті. 

"В кінці кожного розділу ви знайдете найдетальніші маршрути, розроблені нашим співавтором – засновницею проекту "Знайдено в Україні" travel-журналісткою Лалою Тарапакіною", – додала вона.

Путівник The Carpathians Travel Guide також містить багато українських легенд, описує красиві місця для фото й наводить усі відомості, які можуть знадобитися туристу: номери термінових служб, перелік державних свят та корисні веб-сайти для планування подорожі.

Тематично він поділяється на регіони: Львівський, Івано-Франківський, Чернівецький та Закарпаття.

Читайте також: У Карпатах очiкується значна снiголавинна небезпека

Автори виділили по кожному регіону такі моменти: топ-10 місць для відвідування; фестивалі регіону; основні міста регіону та їхні визначні місця; місця для активного відпочинку та відпочинку з дітьми; де поїсти, що купити та де зупинитися на ніч. Окремо виділені маршрути за так званими місцями сили й незвичні для туриста споти.

"Випуск путівників є важливим кроком як для нас, так і для нашої країни. Ми показуємо усю її красу, смаколики, продукцію через сторінки книги й у такий спосіб популяризуємо Україну як привабливий туристичний напрям для іноземців», - додала засновниця Made in Ukraine.

Фото: shop.followyournature.blog

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-