Підтримка міжнародних партнерів щодня підсилює армію та економіку України - Шмигаль

Підтримка міжнародних партнерів щодня підсилює армію та економіку України - Шмигаль

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що підтримка міжнародних партнерів щодня підсилює українську армію, економіку та позиції держави на міжнародній арені.

Про це він сказав під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу

«Наші міжнародні партнери показали свою підтримку не на словах, а на ділі. Їхня допомога щодня підсилює нашу армію, нашу економіку, наші позиції на міжнародній арені. Такого єднання провідних демократій світу не було вже десятки років, і наш ворог це бачить і намагається розхитати корабель зсередини. Тобто залякати нас всіх, роз’єднати нас», - сказав Шмигаль.

Він додав, що «наша згуртованість насправді це наша найкраща зброя і це наша сила».

«У нас велика держава, у нас сильна армія, у нас мужні військові – дякуємо їм за це. За нашими військовими стоїть сильний незламний мужній народ, мудрий. Ми хочемо мирно жити, ми хочемо процвітати і працювати на своїй землі. Нікому не дозволимо зазіхати на наше демократичне, європейське вільне цивілізоване майбутнє», - наголосив Прем’єр-міністр.

Читайте також: Фінансування армії є безпрецедентно високим – Шмигаль

Він закликав довіряти українським військовим, народу та вірити в Українську державу.

Як повідомлялося, міністр оборони Олексій Резніков під час Години запитань у Верховній Раді заявив, що Україна вже отримала від міжнародних партнерів понад дві тисячі тонн допомоги у вигляді сучасної зброї, боєприпасів та засобів бронезахисту, і це ще далеко не кінець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-