Одеський бізнесмен вирішив переказати на оборону України 31 мільйон

Одеський бізнесмен вирішив переказати на оборону України 31 мільйон

Укрінформ
Співвласник приватного морського порту ТІС Єгор Гребенніков вирішив переказати на оборону України 31 млн грн. Він вважає, що своїми успіхами підприємці зобов’язані народові України, і настав час повертати борги.

Як передає Укрінформ, Гребенніков написав про це на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Шок пройшов, поступившись злості та холодній рішучості… Час випробувань відсікає усе зайве, реальність проступає дуже чітко. І вона така: я не мислю себе без України, все, що я вмію, все, що зробив та зроблю, знаходиться в Україні. У попередні роки я купував усе для допомоги сам напряму, але зараз ми зовсім не маємо часу, тому зараз мені здається ефективним зробити наступне: 15 млн сьогодні підуть фонду “Повернись живим”, на рахунки Територіальної оборони Одеси та фонду “Корпорація монстрів”, - зазначив Гребенніков.

Крім того, 16 млн грн бізнесмен вирішив «розподілити туди, де це дасть максимальний ефект», важливо, щоб можна проконтролювати правильне та швидке використання.

Гребенніков акцентував, що підтримка ЗСУ – справа совісті кожного з бізнесменів, кожен вирішує сам для себе.

“Знаю, що більшість капітанів українського бізнесу вже багато й активно допомагають армії, - додав бізнесмен. - Знаю, що є такі, хто зараз хоче зберегти максимум коштів на чорний день, і такі, хто про всяк випадок сидять тихо та бояться відкрито підтримати наших воїнів, наївно думаючи, що вони наберуть «бали» у потенційних окупантів та збережуть свої активи. Це можна зрозуміти. Але, хлопці, це так не працює, розпитайте бізнес, що постраждав на окупованих територіях», - зауважив підприємець.

Він також наголосив, що «своїми успіхами ми зобов’язані народові України, тож настав час повертати борги“.

Як повідомляв Укрінформ, за добу надійшло майже 300 млн гривень на спецрахунок, відкритий для збору коштів на підтримку Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-