У Болгарії тисячі людей вийшли на підтримку України

У Болгарії тисячі людей вийшли на підтримку України

Фото
Укрінформ
Декілька тисяч людей вийшли на вулиці болгарської столиці Софії у четвер ввечері, щоб висловити солідарність Україні в її спротиву агресії рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Sofia Globe.

Акція розпочалася біля офісів президента та Кабміну країни, а потім хода пройшла до Орлового мосту, де люди вшанували хвилиною мовчання пам’ять жертв російсько-української війни. Згодом вони пройшлися вулицею, де розташоване посольство рф.

Серед людей, які вийшли підтримати Україну, були представлені всі вікові групи. Ба більше, також серед присутніх були також українські студенти, які навчаються в університетах Болгарії.

У Болгарії тисячі людей вийшли на підтримку України / Фото: sofiaglobe.com

На акції були представлені прапори України, Болгарії та ЄС, а також прапори Румунії, Грузії, країн Балтії, вільної Білорусі та Сирії.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-