У Гаазі росіяни вийшли на акцію проти путіна та війни в Україні

У Гаазі росіяни вийшли на акцію проти путіна та війни в Україні

Фото
Укрінформ
У Гаазі росіяни, які мешкають у Нідерландах, влаштували мітинг проти путіна та війни в Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі, близько 100 росіян взяли участь в акції. Вони пройшлися центром міста із закликом зупинити війну в Україні. Також поклали білі троянди біля посольства України в Нідерландах.

Біля будівлі Палацу миру, де офіційна резиденція Міжнародного суду ООН і Постійної палати третейського суду, чоловіка в образі путіна супроводжували до суду.

Акція протесту відбулася за день до військового параду в росії. Учасники мітингу наголошували, що святкувати нічого.

“Людей вбивають, дітей вбивають. Це жахливо. Війна – це злочин, і нам немає чого святкувати завтра. Це соромно й огидно”, - наголосила росіянка Марія.

Читайте також: росіян, які живуть у Нідерландах, залякують телефонними дзвінками з батьківщини - ЗМІ

24 лютого 2022 року росія неспровоковано напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст і сіл. Російські війська розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях. Збройні Сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат. На боротьбу із агресором піднявся весь народ України. Європейський Союз вжив економічних та особистих санкцій проти російської федерації, що спрямовані на обмеження можливостей кремлівської «машини війни».

Фото: Ірина Драбок, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-